Не е налично

Дамски чехли от естествена кожа ФЪНКИ ИНСТАЙЛ, металически сиво-кафяви

Добре, модата може да бъде объркваща понякога. В началото чехлите са били определяни като обувки, които можеш да носиш единствено на плажа, на басейна или в салона за красота, докато ти правят педикюр. Сега те са харесвани и препоръчвани за почти всеки повод. Този път обаче, чехлите трябва да отговарят на определени високи стандарти. Вместо да бъдат изработени от пластмаса или пяна, чехлите през лято 2020 са изработени от кожа и имат малки декорации, които ги карат да изглеждат много фънки. Освен това, нашите чехли ФЪНКИ ИНСТАЙЛ са изработени от естествена кожа с металически или сиво-кафяв цвят или жълт велур и имат като аксесоар, такава изтънчена панделка, че дори и да не сте фен на панделките като цяло, и по-специално на панделки върху обувките си, бъдете сигурни, че тези ще променят мнението ви изцяло.

Отвън/Вътре: естествена кожа
Цвят: металически сиво-кафяв

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЕВРО!
Проверете стандартната цена за доставка за Вашата страна в раздела Цени за доставка.

86,24 лв.

Любими Любими Любими
Затваряне
Допълнителна информация
Размер

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Цвят

метална лента

Наличност на продукта

в наличност, предварителна поръчка

Close

Ръководство за размер

Преди да изберете размера, най-добре е да премерите подметката си (от петата до палеца). Може да се нуждаете от по-голям размер, отколкото обикновено носите.

Височина на подметката: 1 см | височина на подметката + ток: 2см
Ширина на подметката: 9,5 см (в най-широката точка), следователно, за най-добър комфорт, подметката ви не трябва да е по-широка от 9,5 см!

Ако се позиционирате между два размера или ако подметката ви е дълга точно колкото е сандала, трябва да изберете по-голям номер. Затова, моля, ръководете се първо от дължината на подметката си, към която добавяте допълнителна граница от 0,5 см!

По-долу ще намерите размерите на подметката на сандалите и размера.

#диаграма на размера на funkyfain

Височина на подметката: 1.5 cm
Височина на подметката + ток: 2 cm
Размерcm
3522.50
3623.50
3724.00
3825.00
3925.50
4026.00
4127.00
4227.50
Ако се позиционирате между два размера, вероятно трябва да изберете по-големия размер. Затова, моля, дайте приоритет на дължината на подметката!
Papuci damă piele naturală FUNKY INSTYLE, grej metalic
Наистина ли искате да сте невероятни това лято?
вижте нашите Фънки Инстайл чехли в още цветове